Personlig kock

Hur lyxigt kan man egentligen ha det? ja men jag kan meddela att jag har det bra. Tänk er själva att få gratis mat varje dag, och det är inte vilken mat som helst, det är mat lagad av riktiga kockar som de serverar på hotell. Jo det är ju just så att jag och mina kollegor på Tom Dooleys har våra personliga kockar. Vad sägs om detta: Från ett hotell kommer kocken springande med rykande god mat, allt från lamm till lax, från ett annat hotell kommer kocken springande med smaskig efterätt, vad sägs om lite cheesecake?. Sen på toppen av allt, får jag ett sms på morognen: "breakfast outside your door :)". Ja jag öppnar dörren och vad står inte där om inte en talrik med ägg, bacon och korv, en redig english breakfast. (i morse glömde han inte ens att ge mig bestick). Ja vad kan man säga, jag lever i någon slags matlyx här.. Ibland är det både mumsigt och lätt att vara omtyckt, man behöver ju ivf inte bekymra sig om matlagning ;)

Världen är liten

Det är ju helt galet, man kollar på världen och man tror den är så stor. Man flyger till andra sidan och ja det tar en hel evighet, men ändå är världen så himla liten. Förstår verkligen inte hur det händer ihop. Jag är i Australien coh träffar på Daniel som jag bott ihop med hela förra säsongen, jag är i Australien coh träffar på två stycken som jobbar på Kapahl i MÖLNDAL; lilla Mölndal?? de känner inte ens varandra, är det sjukt eller?
Sen var det igår, här är jag i StAtnon i Österike, och jag träffar på en Mölndalsbo, inte nog med det, han bor inte var som helst i Mölndal utan vid Stensjön, whaat?? sjukt nära hem till mig ju.. Vad mer då, JO han har gått på lackarebäcksskolan OCH på Kvarnbyskolan, sjukt!! samma som mig. Och vänta nu, inte slut än. Han är 86! oj vem är mer 86 som jag känner och som gått på samma skolor om inte min kära bror Kristoffer. Denna kille jag träffade igår heter också Christoffer och ja, han gick i samma klass som brorsan. OJ SJUKT elelr SJUKT!? haha, han har ju till och med varit hemma hos mig på kalas. Jag har verkligen bara en sak och säga, även om världen är enorm så är den så galet liten!

Oskadad

Vad händer egentligen? Om jag skadar mig måste Tom Dooley stänga.. oj, jag ska inte åka skidor idag. haha.. Hannes har problem med axeln, något med någon nerv. Går på piller nu. Zowie är sjuk och går på antibiotika. AnneMarie trillade och skadade benet så kan inte gå. Ja men då var det ju bara jag kvar då? Jag är dock frisk kry och oskadad... än så länge :)
Det kommer nog inte vara några problem dock, Zowie och Hannes kan ju jobba, kanske bara lite långsammare än vanligt. Men då får väll jag springa lite mer. Hoppas dock verkligen inte jag måste jobba imorgon på den heliga onsdagen, min enda och alldeles underbara lediga dag.
Hemma har det blivit en vattenläcka som runnit ner i mitt rum, syrrans gamla rum och i trappan. Omtapetsering igen då kanske? tragiskt men sant. Allt pga att avloppsröret från vasken i köket inte var ikopplad. Detta måste ju vara oturens vecka eller något i den stilen. Väntar bara på att något ska hända direkt till mig. Än så länge händer det bara min omgivning. Håller tummarna på att turen snart vänder.
Idag snöar det igen, äntligen, här behövs mer mer mer snö! fast hoppas det blir fint imrogon så man kan njuta av lite god skidåkning.

Overall

Något så praktiskt som man så länge vägrat sätta på sig, för det va ju såå fult. Helt plötsligt betalar folk tusenlappar för att få sig en. En overall. Den är ju helt klart smart det kan man ju itne säga något om. Jag skulle defenitivt kunna tänka mig en, gärna en färgglad, varför inte en lila? skulle man dock frågat mig för några år sedan skulle jag itne ens överväga att sätta en på mig. Tänk vad modet kan göra. Smart klädsel är det verkligen, bara ett plagg som täcker i princip hela kroppen och ingen snö kommer in när man trillar, perfekt för snowboardåkning.
Nog med snack om den grymma overallen.

Internet

JAA! Johanna Wendel har äntligen internet hemma, jag kan nu sitta i sängen och surfa. Inte behöver jag längre springa iväg till grannen eller till något cafe. Sjukt härligt. Får verkligen hoppas det kommer fungera bra nu också. Idag är början på en ny vecka för min del. Igår var min ledliga dag, vilken dag säger jag bara. Helt underbar dag. Solsken och inte ett moln på himlen, uppe med första liften och bara glida runt uppe i bergen. Fick ett samtal av kära Anna som kom med en grym nyhet, hon kommer tillbaka hit den 6e februari och hon ska jobba med mig på dooley i en månad, är det najs eller är det najs? Tom Dooley crew is back together. AWESOME! ser verkligen fram emot detta. Jag börjar få lite panik nu vad jag ska göra när jag kommer hem till Sverige igen. Känns som om alla frågar en hela tiden vad man ska göra efter säsongen, och vad har jag för svar "Jag har ingen aning". Känns inte alls bra. Måste ta tag i jobbsökandet snart. Svårt att ta tag i det bara, känns så långt bort på något sätt, men tiden bara flyger iväg, snart är det februari och då är det inte långt kvar tills det är dax att lämna underbara StAnton. PANIK! vart ska jag? vilket land, vilken stad? vad ska jag göra? kommer jag få något jobb? mycket som snurrar. Men okej jag vet att det enda som måste göras är att söka jobb så får jag helt enkelt anpassa mig efter vad för jobb jag får. Ska jobba på det... lycka till till mig själv :)

Poeter i baren igen..

Dikt 1, av Karl:
Your gorgeous sweet one of a kind,
girls like you are hard to find.
when I see you I have a feeling inside,
of which I try to hide.
Your tall, blonde and lots of fun,
when I'm around you I feel like i've won.
You really are a treat,
something I want to unwrap and eat.
Dikt 2, av Karl:
if you was a herb you would be mint... because your mint!
If you a spice you would be a chilli because your 
H O T
If you was a fruit you would be a passion fruit, you know why,
If you was a word in a dictionary you would be 
B E A U T I F U L
And if you was an animal you would be a deer. why because your Bambi.

Håliga jeans

Ibland hamnar man i desperat behov av nya saker. Jag hade just det när det gällde jeans. Hade tre jeans men bara ett par utan hål i. Okej jag erkänner att ett utav paren är det faktiskt meningen att de ska vara trsiga. Men de andra , not. Efter att ha använt ett par jeans ett jäkla tag och gärna nästan varje dag kan det ju hända som det hände mig, Det blev hål mellan benen. Jag försökte laga det, men utan goda resultat, det slets istället upp och gjorde hålen större. Man kan inte alltid lyckas.
Jag insåg att det är lite lite med bara ett par hela jeans, så det fick helt enkelt bli en tur till Insbruck, ja för här i anton finns inte mycket till shopping. Jag, Zowie och Sarah (Zowies kompis som var här och hälsade på) hoppade på tåget till insbruck. Efetr en timme var vi där. JEANSJAKT!! men som det brukar bli när det verkligen är något speciellt man behöver köper man istället allt annat förutom just det. Jag lyckades dock riktigt bra för en gångs skull. Zowie däremot köpte allt annat än jeans.
Jag fick tag på ett par jeans, oslitna. Sen llyckades jag på rean hitta ett par illgula jeans för 9 euro. Värt? JA :D haha Jag kom hem med två nya jeans, bäst av allt: Utan hål!! woop woop..!

Det nya året

Jag tror verkligen på 2010, vilket år det kommer bli, jag vet att 2009 är svårt att slå men jag tror det är möjligt. Det började ivf bra.
Nyårsafton hade jag skit kul, riktigt bra party, kom inte i säng förrän halv 7 på morgonen och inte spenderade jag ett öre, istället gick jag 100 euro plus. Fatta att man lyckas ibland.blev även överlycklig när min kära bror ringde mig på tolvslaget, det va en oväntad överraskning.
Har börjat få lite panik på vad jag ska ta vägen med mig själv när jag kommer hem från StAnton, jag börjar inse att det är dax att fixa nått. PANIK, vart ska jag ta vägen? söka jobb är ju bara så himla tråkigt. känns som man gör det jämt, ändå va det flera månader sedan jag gjorde det senast. Det är bara en sån sak som man oftast inte orkar ta tag i helt enkelt. Men det är ju ett måste tyvärr.
Jag måste bara tillägga: Gud vad alperna är vackert!!