Blir det plugg till hösten?

Jag har idag hittat en utbildning som verkar riktigt intressant. Jag har hela dagen varit helt inne på logistic service management men insåg att logistik vad fasen??
Hittade då den grymma:

Service Management, Hotel & Restaurant Management

Den verkar underbart najs. Utbildningen är för Lunds Universitet, men den är i Helsingborg. Såhär beskrivs den:

Vårt tvärvetenskapliga kandidatprogram ger dig breda kunskaper om organisation, ekonomi, marknadsföring och ledning av serviceintensiva företag och organisationer. Du väljer mellan fyra inriktningar: Health, Hotel & Restaurant, Retail eller Tourism. Programmet är utvecklat tillsammans med företag och organisationer i olika servicebranscher och vi jobbar aktivt med mentorskap och partnerföretag för att öka dina möjligheter på arbetsmarknaden.

Om inriktningen På inriktningen Hotel & Restaurant Management blir du väl insatt i hur branschen fungerar när det gäller kundrelationer, organisationsstrukturer, personalledning och företagens roll i samhället. På de inriktningsspecifika kurserna lär du dig arbeta kreativt med konceptutveckling och upplevelsedesign, du får en inblick i måltidsproduktion, distribution och kvalitetsaspekter samt grundläggande kunskaper i det juridiska regelsystemet och handelsrättsliga aspekter.

Jag tycker det låter najs. får se om det kanske är det rätta. Ska kolla vidare :D


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback