2 Wendel i StAnton

En vecka med bror har nu tagit slut. En vecka lika snabb som alla andra, hann nästan inte ens inse att han var här. Är verkligen jätte glad att kära bror tog sig för att komma hit och hälsa på. När han kom in på Dooleys förra måndagen gick det ju inte att sluta le, kändes dock helt konstigt att han var här. Blir ju bara helt fel, man är ju itne van att någon familjemedlem är här.
Det blev en vecka med sjukt mycket åkning, första liften upp på morgonen och sen åka hela dagen.
Något lustigt med veckan var att inget var som vanligt. Vädret skulle egentligen vara skit hela veckan, men istället blev det strålande sol varje dag. På tisdagar brukardet vara liveband på Taps, men inte var det det. Det var 5 födelsedagar inom 3 dagar <-- galet.. Lite folk på Dooley när det vanligtvis r mycket och tvärtom. Johanna Wendel tog första liften upp i backen 5 av 6 dagar. Backen man åker ner från Rendl var faktiskt riktigt bra, aldrig tidigare hänt. Ja man kan räkan upp massa saker som inte var som vanligt denna veckan. Men framförallt det lustigaste var nog ändå att det fanns två från familjen Wendel i StAnton.
Vilken rolig vecka det blev, kändes tomt när man vaknade på morogonen efter att bror åkt hem. Det var ingen där att snooza med och ingen och planera dagen med. Så va man tvungen att göra allt själv igen. Vänjer sig dock snabbt.
Tack för en grym vecka brorsan <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback