April, en farlig månad

Vet inte riktigt vad som har hänt med denna oskuldsfulla lilla stad i Alabama. De senaste två veckorna har det varit två våldtäkter, skottlossning och en stöld. Det är något med april, som här egentligen skall vara Sexual assult awereness month. Den ena tjejen blev våldtagen mitt på dagen när hon bara promenerade mot sitt hus som ligger utanför campus. Den andra tjejen blev våldtagen i sitt eget hem då mannen tog sig in genom ytterdörren och sedan våldtog henne med bland annat köksredskap. Hon blev helt förstörd inuti och blödde i mängder. Då hon låg hjälplös rånade våldtäktsmannen även hennes hem. De båda tjejerna hamnade på sjukhus efteråt. 
Nu är det en jakt på denna hemska man i Troy. Man får 25 000 dollar om man får tag på honom. Nu sitter det affisher över hela campus på en skissad bild av mannen och en beskrivning av honom.


This person is wanted for questioning for Rape,

Sexual Assault and Burglary by area law enforcement.

PHYSICAL DESCRIPTION

Sex: Male Race: Black Age: Late 30’s to early 50’s

Height: 6’0 - 6’1’’ Dark Complexion Heavy Athletic Build


När det kommer till rånet, var det min vän Julio som blev rånad. Han var på väg hem till vår byggnad när helt plötsligt en kille stoppar honom, säger åt Julio att ge honom allt han har, och i handen hade han en pistol. Julio tog upp sin mobiltelefon och sin plånbok och gav det till honom. Detta skedde vid byggnaden brevid Pace hall där vi bor. Julio såg till att ta kontakt med polisen så snabbt som möjligt och i denna lilla stad blir det direkt en utredning. Igår fick de, med hjälp av Julios beskrivning, tag på killen som hade rånat honom. Han sitter nu i fängelse och kan komma loss med 100,000 dollar. 


Quentin Jermal King, 22

Police arrest man for on-campus armed robbery (with mug)


Detta var inte vad man tänkt sig en vår i Troy, men det händer överallt, även här.. 
DON'T WALK ALONE...

Kommentarer
Postat av: Elli

Fy fan vad hemskt :( Lova att du är försiktig och inte går själv, gå inte ens med en tjejkompis. Ha alltid med dig de 5 största killarna du känner! Okej? :)

2012-04-11 @ 10:50:34
Postat av: Johanna

Jag ska göra så gott jag kan :)

2012-04-11 @ 17:49:01

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback