Från Mölndal till Miami

Klockan var 14.50, datumet var 29 december, året var 2011 då resan mot USA började.

Tåg mot Köpenhamns flygplats var första delen, där satt man och försökte höra vilken låt det egentligen var som spelades igenom hörlurarna på de andra passagerarna. Brus och bom bom hördes tydligt, men vad sjöng dom egentligen.
I Malmö kom räddningen, Sarah Kotkamaa :D
På köpenhamns flygplats gled vi runt som små vilsna själar och tömde allt drickbart vi hade med oss. När vi står som mest vilsna kommer en dansk tjej fram till oss. Danska är kanske  inte det språk jag och Sarah behärskar mest av allt, så vi kör på engelska "sorry???".. sen står vi helt plötsligt med en värdecheck på 125 danska kronor i handen. Alla älskar vänliga människor! Hon hade tydligen fått den för hennes plan hade varit försenat osv, checken fungerade dock bara under den dagen så hon hade ingen nytta av den. Vi köpte på oss red bull och vitamin dryck för pengarna, perfekt för att stå ut med den 10 timmar långa väntan vi hade framför oss på Dysseldorfs flygplats.
I kön till incheckningen träffade vi Sandra en tjej från Malmö som också hade planerat att spendera natten på en bänk på flygplatsen. Så det blev helt enkelt en natt med en hel del babbel och inte lika mycket sömn. Vi var något trötta när vi väl kom till flyget mot Miami.
Skönaste var poliserna som gled runt på segways och hade på sig hjälmar som vad speedade.
Väl i Miami, ja vi kom in i landet efter 1½ timme vid immigrationen och vid ett stort väskkaos.
I'M IN MIAMI BITCH!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback