jan 5th 2012

Så vaknade man upp efter första natten i Troy. Sov som en stock gjorde man, inte svårt att göra det efter att ha spenderat natten innan på en flygplats.
Frukost dax, ja men pizza känndes som en bra idé. När jag och Priscila satt där i våra sängar och åt frukost knackade det på dörren. Det var Antonio (Tony), en kille från Holland. Tydligen skickades han till oss för vi var ju de ända nya som var här. Eftersom det inte fanns så mycket att göra gick vi till Starbucks och köpte kaffe och satte oss på en bänk i solen. Där satt vi och kollade på ett öde campus och väntade på bussen som skulle komma klockan 17 och ta oss till Walmart.
Vi skymtade två människor i sikte. wey! det var matthew och Albin, fransmän båda två. De räddade vår dag genom att de körde oss till Walmart där vi storhandlade i två timmar.


Tro det eller ej, men trots ett öde campus fanns det saker att göra. Efter att ha fördrivit tiden på walmart åkte vi tillbaka till Pace hall. Vi lagade mat och tog oss en four loco. Sen bar det iväg på basketmatch. Där va cheerleaders och ett dansande band, allt precis som det ska vara. Kvällen avslutades med en fest hemma hos Matthews kompis.
Känns verkligen som om man hoppat in i en amerikansk film, allting är som man tror. Byggnaderna är stora och ståtliga och väldigt typiskt ett amerikanskt campus. Sen var det ju till exempel basketmatchen. Kolla på en amerikansk collagefilm och ni vet precis hur jag har det.
GO TROYANS!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback