Santa Barbara

Det är här man hört att mycket svenskar åker för att plugga, jag förstår varför. Helt klart en riktigt mysig stad. Den ligger vid havet och den har en huvudgata med shopping, barer och resturanger. När vi var där var det väldigt blåsigt så stranden kunde man glömma, istället låg vi någon timme vid poolen som erbjöds av vårat motel. Vi anlände dock till Santa Barbara som två tomater efter att ha varit en dag i Malibu, fast vi var två söta tomater. 

Santa barbara var verkligen en stad som var mysig att promenera runt i. Vi stannade här tre nätter så att vi skulle ha tid till att slappa lite. Det var skönt att inte behöva flänga runt och ha hela dagen planerad uti minsta detalj. Vi tog dessa dagarna som de kom och gjorde det vi kände för just för stunden. 

En av kvällarna gick vi ut på krogen, vi beställde en taxi och hade bestämt oss för att åka downtown. När vi hoppade in i taxin och började prata med taxichauffören ändrades planerna. Brenda, som taxi chaffisen hette, gav tipset om en collegebar som låg åt andra hållet. Det skulle tydligen vara där ungdomarna hängde den kvällen så vi litade på henne och lät henne köra oss dit istället. Det var precis vad hon sa, en riktigt knökfull collegebar. Så där fick vi veta hur det var i Kalifornien för studenterna. Kan meddela att det var inte som i Alabama (ingen country musik på långa vägar). Det var kareoke hela kvällen, och det var ett himla drag. Både jag och Sarah insåg dock att vi var väldigt långa där inne, det va inte många som var längre än oss, då pratar vi om både killar och tjejer. Brenda kom och hämtade upp oss igen när baren stängt, hon blev som våran privata chaufför :)

Santa barbara är en underbar stad, vi stormtrivdes!


Downtown


Det blåste en hel del


Inte en hel del... skit mycket blåste det!


Santa Barbara - Vi fattar varför svenskarna vill plugga här...




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback