SPRING BREAK

Hälften av tiden i USA har nu varit, och denna halvlek firades med ett fantastiskt spring break ala americana. Som så många andra amerikanska collegestudenter tog vi oss till Panama city beach i Florida för en vecka med sol, bad och fest. Vi blev en grupp på plus minus 30 personer. Det kunde ju inte annat än att sluta i galenskap och grymma minnen. Vi hade tur som bara behövde köra 3 timmar för att komma dit, det var väldigt många som körde mer än 15 timmar, eller till och med flög dit. Spring break här är känt för att skapa kaos, och det var helt klart vad det var.


Chris och Priscila

Hela vår grupp bodde i fyra olika hotell, jag bodde tillsammans med Lois, Priscila, Hannah, Katrien och Helene. Vi lyckades raffa åt oss hotellet som verkligen låg på stranden. Hade både kök och balkong, sen att det fanns pool och hot tub nedanför balkongen var ju också helt OK.


Utsikt från balkongen


Utsikt från balkongen på kvällen

Vi hade absolut en veckas semester men kan inte direkt påstå att vi vilade något. Lite powernaps på stranden kunde som tur var hända ibland, men annars full fart dygnet runt. Var ju så mycket man skulle hinna med. 
Vi var på MTV-beach bass en av dagarna, en fest på stranden, grymt roligt. En dag gick vi till en resturang som heter Dicks, de jobbade med sarkasm, så de var allmänt otrevliga och drev med allt och satte på oss pappershattar med random kommentarer på, we had a good laugh! Vi var på Club La Vela, USAs största klubb (åtta olika rum med olika dansgolv och musikstilar), vi gick dit då The Cataracs spelade (DJ som gjort beatet för låten 'like a G6'), det var riktigt häftigt! Vi kollade till stranden utanför Club la vela på dagen och det va galet. Hur mycket folk som helst och stranden va i princip trashad (städas varje natt).. Sen var vi på Tiki bar, hammerhead freds, sharkys med mera. Vi var på piren och hjälpte lokalbefolkningen att fiska, vi gick i affärer, vi solade, vi badade, åt pizza, glass och vi drack öl och drinkar i röda plastmuggar. Ja vi gjorde det som de flesta amerikanarna gör på sina spring break.... helt enkelt hade galet kul!


På Tiki Bar


Stranden utanför Club La Vela


Club La Vela nattetid


Jag och Lois utanför La Vela


Beach bass


beach bass


Fri dryck på strandfesten


Hotellets pooler


Finns det inga bord, skapar man sig ett... 


På Dick's med hattar...


Priscila, Lois, Shawn, jag och Katrien på stranden

Mitt första amerikanska spring break och förmodligen det sista också, men vilken vecka!
Nu tillbaka i kära Troy, imorgon tillbaka till verkligheten igen..

Kommentarer
Postat av: Elli

Fy fan vad underbart!!!

2012-03-27 @ 00:23:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback